HMYZOŽRAVCOVY NOVÉ BRÝLE

HMYZOŽRAVCOVY NOVÉ BRÝLE

HMYZOŽRAVCOVY NOVÉ BRÝLE

 

Kdo poloslep v zemi ryje,

nezavadí o broučky!

Spraví to tři dioptrie

a decentní obroučky.

 

 

VETŘELEC V ŘÍŠI POHÁDEK

 

Snědl jsem mluvícího hada;

není to vtip, ba ani dada!

Rozumím od té doby zvěři:

když selátko zabíjím,

jak ho to bolí, se mi svěří.

 

Taky jsem vypil živou vodu;

jenom tak, kámo, bez důvodu!

Nemusím tudíž roušku nosit:

koroně se vysmívám,

virus mne nedokáže zkosit.

 

 

POVYŠOVAT NAD SOUSEDA ZÁMEČNÍKA SE NEVYPLÁCÍ

 

Chodívala se zdviženým nosíkem,

poněvadž je v práci šéfkou odbytu.

Jednou ale přece přišla s prosíkem:

zabouchla si doma klíče od bytu.

 

 

STATEČNÉ KYBERSRDCE

 

Nebojí se svou žluč prolít

na síti sociální;

neochvějně bude trolit

do smrti virtuální.

 

 

SPISOVATEL A POLITIK JDOU DO PEKLA

alebrž

ZMATENÝ ČERT

 

Do kotle Kotletu

anebo Kotlebu?

Co když to popletu?

Zmaten se kolébu.

 

 

NEJISTÁ BUDOUCNOST

 

Kdy se země oklepe?

Kdy nám slzy doprýští?

Bude příští rok lépe?

Nebo až ten přespříští?

Autor Neklan, 02.10.2020
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, ARNOKULT, Lighter, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí