JÁ A BŮH

JÁ A BŮH

Anotace: 2x o mém starém příteli :-)

VYLEZLI JSME JEDNOU S BOHEM

k hukvaldské zvoničce a rozhlédli se po kraji.

Je tu ale krásně, co?“ rozněžnil se Hospodin.

To Frýdeckomístecko se mi fakt povedlo!“

Až na tu zkurvenou řepku všude,“ podotkl jsem.

A na to ohnisko, kvůli kterému jsme celé léto

museli na tlamě nosit hadr,

zatímco Pražáci si vesele

pořádali kovid párty!“

Hele, za to já nemůžu,“ ohradil se Stvořitel.

Zkurvili jste si to tu sami!“

A kdo nám poslal Babiše, he?“ vrátil jsem úder.

Satan!“ prozradil Bůh.

No dobře, a kdo seslal koronavirus?“ nedal jsem se.

Je tu ale krásně!“ promluvil můj společník

po dlouhé chvíli ticha.

 

 

NENÍ TO ŠPATNÉ, MÍT ZA KÁMOŠE BOHA,

to každý klerikál v hrůze bere roha,

když tahle chiméra náhle se tu zhmotní,

to jsou i z mudrců šmahem negramotní...

...zarostlý, špinavý, zválený,

pochcaný, ožralý, zhulený,

na pivo přesto se mnou jdoucí -

to je ten jejich Všemohoucí!

Autor Neklan, 07.10.2020
Přečteno 169x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí