Kamil a Emil v Africe

Kamil a Emil v Africe

 
 
Kamila sužuje bolest,
snaží se kamkoli dolézt.
Drží ho statný lev za kotník.
Chce ho jen pro sebe, lakotník. 
 
Je to snad v Botswaně kdesi,
chybí tu smíšené lesy.
Čeho se ještě lev dopustí?
Kamil měl radši jet do Ústí.
 
Možná si vlasatá kočka
na jinou večeři počká. 
Či mu kost od masa oholí?
V nejlepším zůstane o holi.
 
Mám z toho zarudlá bělma,
Emila též chytla šelma. 
V hlavě mé myšlenka tanula:
Lvi asi zvítězí dva - nula.
Autor Koala, 14.10.2020
Přečteno 142x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Jean89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila.

14.10.2020 15:43:21 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí