POTULKY PO SVĚTĚ

POTULKY PO SVĚTĚ

TURISTA DRÁŽDÍ DĚTSKÉ VOJÁKY

 

Užil jsem si ale švandy

s dětičkama z téhle Rwandy!

V postýlkách když tvrdě spaly,

schoval jsem jim samopaly!

 

 

DOBRODRUŽNÁ DOVOLENÁ NA SAHAŘE

 

Poušť zkrátka top je!

Vyrval jsem Barbaru

ze spárů barbarů,

kočovných Berberů;

se vztekem Kerberů

jdou po mé stopě.

 

 

POHŘEB RASOVÉ SEGREGACE

 

Připište na parte Idu,

fanynku apartheidu.

 

 

HUDEBNÍK ŽÁDÁ O AZYL

 

Nevrátím se z Konga!

Všude hrají bonga,

nikde žádná benga!“

tvrdí Radek Banga,

raper a hráč binga.

Autor Neklan, 14.10.2020
Přečteno 180x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, praetorian, ARNOKULT, jenommarie, šerý, Psavec, Lighter
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný!!!

15.10.2020 18:01:13 | Donne

Děkuji.

17.10.2020 05:21:02 | Neklan

Bezva!*

14.10.2020 21:03:26 | šerý

Díky!

15.10.2020 07:48:27 | Neklan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí