Lékař alkoholik

Lékař alkoholik

LÉKAŘ ALKOHOLIK 


Lucka, Zuzka, dívky lepé
toužící po velkém světě,
daly prachy dohromady,
chtěly si dát zvětšit vnady.


Lékař alkoholik zase
opilý byl jako prase.
Tomu se až věřit nechce,
přepočítal se on lehce.


Proč se po něm primář vozí?
Celkem pěkné jsou ty kozy.
Proč se holky tak čepýří?
Zuzka žádný, Lucka čtyři!!!
Autor Koala, 15.10.2020
Přečteno 153x
Tipy 3
Poslední tipující: Ňuf production alias R&R, Vydima27
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Božíčku, to je šílené dílo! =D
Roser

15.10.2020 07:26:52 | Ňuf production alias R&R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí