Romantická vyjížďka na koni

Romantická vyjížďka na koni

ROMANTICKÁ VYJÍŽĎKA NA KONI


Ze hřbetu
krajina
rázem tu
je jiná.


Mý múzy
cval i klus
mínusy
mění v plus.


Můj čenich
ocení
pach koních
pocení.


Kobyla
posedlá
shodila
ze sedla.


Blbej kůň,
do háje!
Padám v tůň,
chladná je.
Autor Koala, 20.10.2020
Přečteno 121x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí