Zasraný dřez

Zasraný dřez

ZASRANÝ DŘEZ 
 
Inge - paní solidní,
padesát let či něco přes.
Žije sama ve Vídni,
vyrábí med, poslouchá "džez".
 
Jel jsem Inge obšťastnit,
v dobré vůli růže jí nes.
Ztrácím v textu občas nit...
Tam za úly pěstuje vřes.
 
Jednu z mnoha jistot má,
všude Ordnung, až mne bral děs,
Inge je moc čistotná.
Tak proč má tak špinavý dřez?
 
Zasedli jsme k večeři,
víno, kari kuřecí směs.
Náladu nic nečeří.
Krásná, že by podlehl kněz.
 
A pak přesun na lože,
strhla šaty, tanga, mně dres.
Dole, vzadu, nahoře,
žádný protest, aniž bych hles.
 
Ruka, noha, chapadlo,
vytáhl jsem další z mých es. 
Nevím, co mne napadlo
ptát se, proč má špinavý dřez.
 
Čeho jsem se dopustil?
Překročil jsem nějakou mez?
Upravila "trochu" styl,
seřvala mě, abych z ní slez. 
 
Jak třináctou komnatu 
Inge má ten špinavý dřez.
Proč otázku zrovna tu
vyslovil jsem, vyvolal stres!
 
Když si na to vzpomenu
po tak dlouhé době i dnes,
mám snad jako doménu
pnutí v těle, nervový třes.
 
Ten den poblíž Dunaje
jsem já velmi hluboko kles
venku v noci dumaje:
Za vše může zasraný dřez!
 
Autor Koala, 24.10.2020
Přečteno 142x
Tipy 11
Poslední tipující: Dejvis, Dreamy, M. Novák, jenommarie, Tomcat, praetorian
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mě napadlo..."A co děti, mají si kde hrát...?"

26.10.2020 07:57:52 | Dreamy

Omyl...tento koment patřil jinam. ;)

26.10.2020 08:08:44 | Dreamy

:D tak to bylo funny

24.10.2020 11:02:02 | M. Novák

:D tedy taková chybka..
to se dnes stát nemůže..
rouška by spolkla VŠE. :D
..moc ráda jsem četla. *ST

24.10.2020 11:01:37 | jenommarie

Někdy je lepší se na nic neptát;-)ST

24.10.2020 10:57:22 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí