Co mám vařit?

Co mám vařit?

Anotace: Třeba inspirace...

Co bude dnes k obědu?

Nevím, ale ve spěchu,

povídá mi moje žena,

Polívka je uvařená.

 

A co druhé budem jísti?

Nejsem mlsný, jen si chci být jistý.

Mužu pomoci s obědem?

Třeba se i zasmějem.

 

Budu ráda lásko moje,

půjdu žehlit do pokoje.

 

A tak tady stojím,

na hodiny hledím.

Že já to jen nabízel,

raději bych zmizel.

 

A tak jako správný chlap,

nejsem přece žádný srab,

začnu cibuli loupat,

v slzách se koupat.

 

Cibule je základ chlapských jídel,

vyjít ven, pak abych se styděl.

 

Už to mám co na oběd udělám.

Vezmu brambory, nastrouhám.

Ještě česnek, majoránka - bude to hračka.

O bramboráky bude rvačka.

 

 

 

 

 

 

Autor Karel Doktor, 25.10.2020
Přečteno 153x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bramboráky nemají chybu..jen cibuli do nich nedávám. :)
Ale každý po svém;)

25.10.2020 11:01:46 | jenommarie

Cibule je zdravá:)Hezký den.

25.10.2020 14:06:17 | Karel Doktor

Jj :)) také hezký den

25.10.2020 16:53:51 | jenommarie

Hezky napsané. Bramboráky mám také ráda.

25.10.2020 09:34:23 | mkinka

Dík.
Taky jsou dobré s trochou kyselého zelí. Ale jen trochu, aby se při smažení nerozpadaly. Dobrou chuť.:)

25.10.2020 10:39:12 | Karel Doktor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí