Zvláštní zátiší

Zvláštní zátiší

ZVLÁŠTNÍ ZÁTIŠÍ


Je to jak zvláštní zátiší.
Dva malí hoši dost tiší
ve staré barokní vile.
Tváří se dost provinile.


Na perském koberci doutná
stará historická loutna.
Hromádka popela tamta
byla obraz od Rembrandta.


Naštvaný je pohled velmi
očouzené vzácné šelmy.
Snad se opět srsti dočká
předražená mainská kočka.


A tam v pozlacené kleci
vzácný kakadu byl přeci!
Vypadá, teď glanc to ztrácí,
jak kuře před konzumací.


Nálada popsat v té vile
dá se různě, jen ne mile.
Zřejmé je, kdo nese vinu,
že je místnost plná dýmu.


Sirky v kapse jeden z hochů.
Druhý to má těžší trochu,
rachejtle dal do kapuci.
Tak jen mlčky stojí, kluci...
Autor Koala, 26.10.2020
Přečteno 141x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, jenommarie, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Táboráku plápolej, táboráku jásej ..
(Tedy..raději né)

26.10.2020 11:07:36 | jenommarie

A mě napadlo..."A co děti, mají si kde hrát...?"

26.10.2020 08:08:08 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí