Víra a přání

Víra a přání

Anotace: Krátká,dle mého názoru docela emotivní báseň :-)

Víra nebo přání

 

šeptej si potichu,

přej si v duchu

a dopřej klidu svému uchu...

,,To jsi a nebo nejsi tu?"

Promlouvej do zákoutí krajin svého světa,

přitom většinou je to jedna věta,

která začíná a zní s emocemi v ní:

,,Chci..."

,,Prosím..."

,,Přeji si..."

,,Ať..."

 

Přej a bude ti přáno moc neplatí

... spíše přej a bude tě pochcáno na tvůj šos..

    a tak volej raději SOS!!!

 

 

 

 

Autor Anež, 31.10.2020
Přečteno 162x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco mezi tím...

02.11.2020 02:29:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí