Sněhuláci

Sněhuláci

SNĚHULÁCI


Jede Jarda potají
k jedné dámě tramvají.
Protože je tato dáma
několik šťastných let vdána,
tak Jardu doma hostí
s velkou opatrností.


Vypadá to jako kýč,
v zámku zarachotí klíč.
Patro třetí, balkon čeká
toho nahého člověka.
Zlá zpráva je tu jedna,
je totiž konec ledna.


Snad se mu to zdálo jen,
že by slyšel: "Dobrý den."
Stejné šaty, ňáký blbec,
takže neoblečen vůbec.
"Jsem tu zmrzlý od doby,
co jste vylezl schody."


Tak tam jako magoři
nazí spolu hovoří,
když na balkon rychle vletí
nahý chlápek, takže třetí.
Postaví se do kouta,
ať pozornost nepoutá.


Bůh otevřel propustě,
začal padat sníh hustě.
S psem šel soused kolem pátý,
uviděl tři sněhuláky 
na balkóně sousedů,
v koutě a dva vepředu.
Autor Koala, 04.11.2020
Přečteno 164x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, mkinka, Jdarks, milenium, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zimní zálety jsou o zdraví.

13.09.2023 00:35:35 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí