Labutí píseň

Labutí píseň

 

Dnes před vchodem do Billy
Důchodci se pobili


Též před vchodem do Tesca
Je to pěkná groteska


Před Albertem - hle taky
Mlátí se tam letáky


Vypadá to že fronty
Baví naše geronty


Na co jezdit do lázní
Kristepane neblázni


Prodejna je barevná
Zapomenou na revma


Hlava že se zamotá?
Lepší než-li samota!


Všechny malé nesnáze
Léčí ze slev extáze


Hojí větší potíže
Moct si zboží prohlížet


Co maj dělat v důchodu!?

Zítra zase u vchodu

 

 

Autor R.K., 19.11.2020
Přečteno 159x
Tipy 13
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, JC senior, vojtěška, Donne, praetorian, Psavec, Kyška, jenommarie, cestadolesa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez hodinek ze zastavárny
mířím rovnou do lékárny
koupit si tam vhodný lék
na ten "kovidový" věk
**

21.11.2020 17:58:55 | JC senior

"Mlátí se tam letáky" :-D :-D :-D

19.11.2020 22:17:22 | Kyška

Jak je někde sleva
corona jim neva.:D

19.11.2020 19:50:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí