Náledí

Náledí

NÁLEDÍ


Pan Starý čeká a hulí
na svou starou paní Starou.
Stupňů venku kolem nuly,
válí se tam, snad pod parou


dobře oblečená paní,
nemohlo ji skolit stáří.
Prší na chodník i na ní,
naledí se hned vytváří.


Pan Starý jde pomoct dámě,
náledí je velmi zrádné,
chce jí poskytnouti rámě, 
na dámu však ihned spadne.


Starého žárlivá žena
když vyjde ven z obchoďáku,
tak křičí jak postižena,
vidí tam svých dětí tátu,


svého nezbedného muže
válet se na ženě cizí.
Div, že nevyletí z kůže,
zdravý úsudek jí mizí.


Sletí též za vteřiny půl
v tomto nepříjemném chladu.
Spadne na ní hned ňáký vůl,
prasknou jí kalhoty vzadu.


Tak je v situaci téže
jak její muž s cizí ženou.
S cizím chlapem je tu vleže,
k tomu prdel obnaženou.


Slečna s kávou se tam válí
za malý okamžik také.
V té zimě ji cosi pálí,
na ksichtu má kafé latté.


Za oknem chlap, co má kašel,
zpocená si záda utře.
Mnohé z těch poloh nenašel
ani v knize - Kámasútře.
Autor Koala, 24.11.2020
Přečteno 166x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Rozmarýna, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré zimní pozdvižení :D.

24.11.2020 17:14:26 | Rozmarýna

:D to je mela

24.11.2020 15:43:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí