5 x FUJ MINI

5 x FUJ MINI

5 x FUJ MINI



Sousedka naše 
nosí kamaše. 
A když haraší 
jde bez kamaší. 


------------------------------


Probudil se svěží 
nabuzen a s věží...


------------------------------


Jirka je zas na půl šestou,
líně mžourá víčky.  
Jarka půjde vlastní cestou, 
naštěstí má svíčky. 


------------------------------


Marně Pepa mává holí,
Máňu opět hlava bolí. 


------------------------------


Čím je ranní akce hezká? 
Najisto jsi první dneska!
Autor Koala, 27.11.2020
Přečteno 165x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, ARNOKULT, Lighter, šerý, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta první...

30.11.2020 22:31:55 | enigman

:D tak vyloudili si úsměv..

27.11.2020 10:53:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí