5 x MINI

5 x MINI

5 x MINI 


Leží v poli, 
záda bolí. 
Přejel Oráč, 
řek jen "Soráč..."


------------------------------


Přítelkyně Míry tu je, 
což ho mírně IRITUJE. 
A že s ním chce do Isère, 
Míru velmi IRISERE! 


-----------------------------


Jak půjde dom od nálevny? 
Taxíkem to nemá levný. 
Jak ujde těch metrů dvěstě? 
Nohy bude míti v pěstě! 


------------------------------


Ve špajzu visí 
dvě stehna krysí.
Žerem je pouze 
ve stavu nouze.


------------------------------


Mnoho nářku,
když tu lhářku 
přistihli lhát. Čili, 
novinářku 
oni, jářku, 
ze lži usvědčili.
Autor Koala, 29.11.2020
Přečteno 149x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, mkinka, Rozmarýna, Ziny, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý miniaturky.

13.09.2023 00:15:34 | Psavec

:)

29.11.2020 15:10:43 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí