Dobrá rada

Dobrá rada

Ten chlapec v autobuse

koukal se na jeptišku,

snil o tom v jednom kuse,

ohřát se v jejím bříšku,

však ona mu hned řekla,

jsem bohu zaslíbena,

nastala hádka vleklá,

co vyhrála ta žena.

 

Řidič, když slyší slova,

tak hnedka chlapci radí,

víš hochu u hřbitova,

schovej se do kapradí,

k večeru se tam modlí,

vem kostým pánaboha,

možná a v tom jsme shodlí,

ti splní přání mnohá.

 

Přeskočím. Bylo šero,

v kostýmu podle rady

řekl jí, jsem Bůh, dcero,

vpustíš mě do zahrady!

Ona: to splním hravě,

můžeš však jenom anál,

neboť chci ke tvé slávě,

navěky zůstat panna.

 

Přeskočím. Milování,

nakonec dal jí pusu

a řek, je konec lhaní

já jsem ten z autobusu.

A ona bez reptání

si strhla černej fusak

řekla, je konec lhaní,

já jsem ten autobusák.

Autor praetorian, 30.11.2020
Přečteno 191x
Tipy 19
Poslední tipující: Miskitka, P.Balam, Emily Říhová, Robii, Koala, jenommarie, Dreamy, šerý, Psavec, ccigg, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

30.11.2020 13:13:38 | Dreamy

Přeskočím. Už zase skáčeš přes kaluže a to je fajn,

30.11.2020 13:00:14 | šerý

Starý vtip, upraven do pěkného početní.

30.11.2020 11:52:44 | ccigg

dekuju

30.11.2020 12:34:27 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí