Vyšel ven

Vyšel ven

VYŠEL VEN


Vyšel ven, 
ušel flák. 
Unaven 
sebou flák. 


Leží tam 
na zádech. 
Přemítám, 
zda má dech. 


Říct mohu 
– umění.
Polohu 
nemění 


po třech dnech 
tento pán!
Na ten dech 
názor mám.
Autor Koala, 03.12.2020
Přečteno 151x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, ccigg, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí