ZLÝ SEN

ZLÝ SEN

V hospodě bylo plno v turbanu sedl jsem si na bar,
řekl jsem kouzelnou formulku „Allahu akbar“.
A než jsem si z lístku vybral co si k pití dám,
koukám že to zabralo a já v baru sedím sám.
Chtěl jsem lidem říct, že to byl jen „džouk“,
náhle velitel zásahovky „KUPŘEDU!!!“ houk.
A tak na rukou mám klepeta a na hlavě kuklu,
u výslechu kravál, že z toho div neohluchnu.
Justiční šiml dal se do klusu a já dostal
deset let za čin ve stádiu pokusu.
Snažil jsem se hájit, emoce tekly proudem,
dostal jsem dva roky navíc prý „pohrdám soudem".
A tak na Mírově sedím a nevím která bije,
teď už mě zachrání snad jen prezidentská amnestie.
Tato rovnice má nějak zamotaný vzorec,
právě jsem se vzbudil ze sna, POHÁDKY JE KONEC.
Autor Trocaj, 07.12.2020
Přečteno 179x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel tenhle "zlej sen" se může státi realitou záhy po probuzení....:-D*-

07.12.2020 22:51:12 | Frr

Mírov je kousek. A ty lesy kolem..."Kájínku";))

07.12.2020 19:12:47 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí