V ráži stále

V ráži stále

V RÁŽI STÁLE

Ona je
v ráži stále.
Lokaje,
šaška, krále.

Říká mu
"Berte, nate."
Tu tlamu
dost to mate.

Že chce "fak",
tvrdí mu tam.
Vždyť je jak
orangutan.

Dá mrška...
On na disku,
ta držka,
přijde k zisku.
Autor Koala, 09.12.2020
Přečteno 130x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí