Mini čtyři

Mini čtyři

MINI ČTYŘI 
 
 

 Přistoupil k ní jemně,

zatřásla se země.
 
---------------------------
 
Čekal, že uslyší: "OCH", 
svléknul se donaha.
Trochu se holt zmýlil, hoch. 
Slyšel jen: "HAHAHA."
 
 
---------------------------
 
Během léta
mívá teta
dva až tři strýce,
někdy i více.
 
Během zimy 
je tam jiný.
A během jara
další se stará.
 
---------------------------
 
Sežene na dítě kupce
nebo zase interupce?
Autor Koala, 10.12.2020
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, ccigg, Fany, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí