6 MINI

6 MINI

6 MINI
 
 
Tak se přece
dostal z klece,
od lože, stolu.
Nejsou již spolu. 
 
---------------------------
 
Když jdu donaha, 
příjde námaha. 
 
---------------------------
 
Žárovka v čudu,
tak tu dýl budu.
Seru
v šeru...
 
---------------------------
 
 
Je v nápravném ústavu, 
ignoroval Ústavu.
 
---------------------------
 
Žádný strachy, 
půjčím prachy 
na Vánoce. 
V příštím roce 
v lednu 
zblednu...
 
---------------------------
 
Místní Hajný 
(je to tajný) 
má hajnou 
poddajnou. 
 
Nemel kušnou!!! 
Zbraň má slušnou 
na kance.
Bez šance!!!!
 
PSSSSST!!!
 
 
Autor Koala, 11.12.2020
Přečteno 155x
Tipy 11
Poslední tipující: Čottomatte, Emily Říhová, Donne, Marten, šerý, Psavec, ARNOKULT, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milý Koalo,
dílko mě dostalo,
vtipem hýří,
na bránici míří.

12.12.2020 10:48:07 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí