Drama pod peřinou

Drama pod peřinou

DRAMA POD PEŘINOU 

 
Drama pod peřinou!
Po čele mu řinou
krůpěje potu.
Zdržet chce hmotu
 
ještě nutnou chvíli. 
Mírně z toho šílí.
Veliké křeče, 
čas se tak vleče.
 
"WÉCÉ" až naproti,
jak jen to ukrotí?!?
Svírá dlaně v pěst.
Dlooouhých metrů šest... 
 
Autor Koala, 13.12.2020
Přečteno 190x
Tipy 5
Poslední tipující: Čottomatte, Emily Říhová, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedno zde mi není jisté,
byly křeče močopudné či orgastické?
:DD

04.04.2021 13:24:15 | Čottomatte

:D

13.12.2020 22:00:13 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí