Bolestivý aft

Bolestivý aft

Opäť infekcia rozložená mi je po ústach,
Prvá ranná misia: Zbavenie sa toho aftu
Pomôže mi medicína, priznám trochu hnusná
No po nej som veselý akoby som vyhral mazdu

Jesť nemôžem, pijem iba polievku cez slamku
Keď sa mi ona aftu chytí, vrieskam ako panvian
Vtedy v noci zobudím mŕtvych aj svätú mamku
Keďže je to zvuk, ako keby prasa niekto zabíjal

Vytretý som ako dnešné šestnástky po párty
Konečne už necítim bolesť, iba hladinu chľastu
Liek bola pálenka dal som si tam pohár piaty
Dnes niesom slušný, odhadzujem ráno masku

Tanečnou chôdzou posúvam svoje telo cez dvere
Ľudia na mňa čumia ako na zjavenie v rúre u Rómov
Opäť cítim bolesť, kričím ako žena pri nevere,
Cestu ku kalokagátii mojich úst určím malou buzolou

Lekárnička v núdzovej miestnosti má vari všetko,
Prehrabávam sa hodinu a kukám čo to za veci.
Od kondómov, po to v lietadle dôležité vrecko,
Na konci fľaška ktorú zoslali z neba vedci.

Liek si dávam na miesto postihnuté, nie mentálne
Aj keď ja mám mozog z toho trošku na vode
Vidim celý svet zrazu farebne, viac než býva reálne
Čo už , konečne som není mrzút, ale v chode

Vyjdem von z tej nekonečnej chodby plnej
Pisoárov, ktoré sa na mňa očami pozerajú
Keď vyjdem, tak sa cez jednorožce hrniem
A čudujem sa že odkedy nám draky tlak merajú

Divné som mal obrázky pred okom svojim
Čudujem sa že čo to za vec lieči moje ústa,
Vďaka tomu si predstavivost sťa kvet hnojím
Aj keď po chvíli už som sám zrelý na ústav
Autor Mollusca, 14.12.2020
Přečteno 137x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí