Vánoční televizní program

Vánoční televizní program

Anotace: Ve skutečnosti mám ten čas i pohádky rád.

VÁNOČNÍ TELEVIZNÍ PROGRAM


Chudá žena s ambicemi
co se chtěla dostat z bláta.
Opustila rodnou zemi,
uhnala boháče chlapa.

 

Káva s cyankáli bodla,

zbavila se svého muže.

Tvrdila, ta kráva podlá,

že prý covid za to může


Zdědila statek i pole
tato zrádná žena čilá.
Statkáře dcerka, ty vole,
tý svini tam otročila!


Sledovat to nemám nervy.
Holka špína, svrab i blechy.
Musí se psem žrát konzervy,
dostala jen tři ořechy.


Jinde za devíti vršky 
přiletěla tam za šera,
šíleně jí táhlo z držky,
osmitunová příšera!


Je s ní neskutečná potíž.
Žere princezny a lordy,
má navíc dvě hlavy totiž.
Tak jí třikrát táhne z mordy.


O kus dál, jako dva voli,
hádají se fotr s dcerou
kvůli obyčejné soli.
Div se ti dva nepoperou.


Ve vedlejší zemi slečna 
jeden velký zlozvyk měla.
Nosila do nekonečna,
nikdy nesundala z čela


zlatý šperk tvaru jak hvězda.
Ta holka je mimo mísu.
Co se jen na pohled nezdá,
už má pod tím spoustu hnisu.


Lepší holka s trochou hnisu,
který má na půlce čela,
než ta, co bez kompromisu
na večírku se tak sjela,

 

že sto let spí a ne lehce.

Princové už na ní kašlou.

Žádný prý políbit nechce,

sto let starou bábu zašlou.

 

Autor Koala, 23.12.2020
Přečteno 160x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak dnes už jiné pohádky milý Koalo TI přeji a krásné svátky a žádné cyankály :D. Vše do vínku...jak má být, zase nás přijď pobavit.**

24.12.2020 07:39:27 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí