Rady do života

Rady do života

Nudí-li se děti mnohá žena ví,
v Norsku vám je jistě někdo zabaví.
Tvoje láska rychle k nohám padne ti,
když jí na bradu tvůj direkt přiletí.

Když vás někde tlačí bota,
tyhle rady do života,
život jestliže se motá,
jak letadlo bez pilota,
možná pomůžou vám trochu,
kousek pravdy v každém šprochu,
tak se sakra usměj hochu,
aspoň jiné nasereš ….

Jen blázen si z tuby sype do dlaní,
projímadlo spolu s prášky na spaní.
Motýlek je styl ne příliš pěstěný,
ve studni se s ním umlátíš o stěny.

Když vás …


Alkohol ti odpovědi nedodá,
ale zapomeneš, takže pohoda.
Dobrý sex je pro manželství vždy to nej,
manželce však o tom radši neříkej.

Když vás …

Autor praetorian, 30.12.2020
Přečteno 236x
Tipy 16
Poslední tipující: Miskitka, Emily Říhová, R.K., Luky-33, Psavec, Malá mořská víla, šerý, Rozmarýna, Dreamy, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkujuuu

04.01.2021 13:19:39 | praetorian

Super! :D

03.01.2021 14:37:15 | Emily Říhová

diky vsem

30.12.2020 16:05:26 | praetorian

Praetoriane chichichi ty jsi kanec...ten motýl ve studni to je bohouvské

30.12.2020 15:44:44 | Malá mořská víla

:)))

30.12.2020 10:58:27 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí