Havárie s blondýnou

Havárie s blondýnou

Blondýny – častej objekt fórů.

Zastavil jsem na semaforu,

když náhle rána, sklo se tříští.

Auto mi skončí v kolejišti.

 

Naštvaně se hned z vozu sápu,

vykřiknu, tak jak mnohý z chlapů,

když vidí škodu velké sumy:

„Slepice jedna, kam to čumíš?“

 

Dívám se do očí té ženě,

ta na mě koukne rozzuřeně,

vykřikne, čímž mě trochu zmate:

„Ko-ko-ko-komu nadáváte?“

Autor praetorian, 24.02.2021
Přečteno 139x
Tipy 13
Poslední tipující: paradoxy, mapato, Miskitka, Emily Říhová, Isla, šerý, mkinka, Psavec, Rozmarýna, P.Balam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je skvostný, praetorian...hezké odpoledne...m

12.04.2021 14:25:16 | mapato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí