POTULKY PO KALENDÁŘI

POTULKY PO KALENDÁŘI

Anotace: Sranda musí být, i kdyby na respirátory nebylo!

KARINA

 

V rámci boje samců o Karinu

zahraju jí na svou okarínu.

 

BĚLA

 

Na solárku lpěla, chválu na něj pěla,

jenže dneska Běla jistě brzy zbělá.

 

OTÝLIE

 

Před stykem ohromím Otylku

svou sbírkou tropických motýlků.

 

ROBIN

 

Robin robí dobře robě;

robě už je výrobě.

 

MILENA

 

Ač to zní šíleně, jsem jeden z mála

kdo přejí Mileně mileniála.

 

VANDA

 

Slzák Vanda vyndala,

umravnila vandala.

 

GIZELA

 

Mimo jiné přeji tlusté Gizele,

ať už brzy podobá se gazele.

 

HELENA

 

Heleně v hrubé haleně

hladívám hladké holeně.

 

DORA / DOROTA

 

Vyberou Doru anebo Dorotu?

Která z těch trubek oslní porotu?

 

LUCIE

 

Choval jsem cit k Lucii,

než ojeli kluci ji.

 

ŠTĚPÁN

 

Po návštěvě u Štěpána

byla pořád ještě panna.

 

DENISA

 

...a pak jsem tělo Denisy

v Jablonci hodil do Nisy.

 

DIANA

 

Diana má ráda všechno dia,

nadává však sprostě na média.

 

SÁVA

 

V márnici skončila Sáva;

vypila půl litru sava.

 

DEN VÍTĚZSTVÍ

 

Celý národ svorně slaví, pryč je všechna váda!

Poražena pandemie a svržena vláda!

 

 

Autor Neklan, 28.02.2021
Přečteno 161x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Now
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Robin, Lucie, Denisa vítězí. :)

01.03.2021 03:56:55 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí