Test

Test

Dřív než mi štěstěna ukáže záda,

svou lásku přišel jsem o ruku žádat,

ona je z krasavic nejvyšší laťka.

Navíc je bohatej, ten její taťka.

 

S kyticí gladiol otevřu vrátka,

pak vejdu do domu, tam její matka,

moc jí to slušelo a pak mi řekla:

„Co by si udělal, kdybych se svlékla?“

 

Shodila tričko si, shodila sukni,

já jako v mátohách cítím, jak jdu k ní,

pak silou vůle se zastavím v chůzi,

věrnost je přece ctnost mocných i lůzy.

 

Koukal jsem na její nádherné křivky,
byla však matkou mé současné dívky,
jak bych se podíval do očí dceři?
Pak jsem se otočil, chyt kliku dveří.

 

Za dveřmi stál tatík od tý mý slečny.
Objal mě, řekl mi, že je mi vděčný,
úspěšně složil jsem test jedné sázky,
který měl odhalit velikost lásky.

Dceru mi dali, nic lepšího není,

jaké však z toho si vzít poučení,

kondomy ty mějte v kastlíku vozu,

projdete testíkem. No to dá rozum …

 

Autor praetorian, 04.03.2021
Přečteno 188x
Tipy 16
Poslední tipující: poslední, Miskitka, Emily Říhová, Dreamy, šerý, Marten, Psavec, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně že prošel ;D

13.03.2021 21:32:11 | Emily Říhová

Ti co chodí připravení,
ti maj tuším smůlu.
Celkem rychle bez znamení
hledaj v plotě ďůru. :-)

05.03.2021 09:49:01 | Dreamy

;-))

04.03.2021 14:42:26 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí