Krocaní zkrocení

Krocaní zkrocení

KROCANÍ ZKROCENÍ

 

Je to trochu krutý,
krocan kloval krůty
do zad, prsou, křídel.
Tak vzal statkář hřídel


z Pragy vé tři esky.
Děj dál není hezký,
padly rány dvě tři,
supy žrádlo větří.


Krocan, tupý mamlas,
vřískal celkem nahlas.
Cítil bolest v míše,
krůty stály tiše.


Ten pták od té doby
zvládá svoje zloby.

Zkrocen byl tou tyčí,

krůty má už... na háku.

 

 

 

Autor Koala, 02.04.2021
Přečteno 175x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, V.N.Losinský, Majda, Hynek Procházka, Čottomatte, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila :-)))

09.06.2021 21:48:48 | Alice Ptáčková

Roztomilé dílko, líbí se hlavně jeho pozitivita.

02.04.2021 19:57:03 | Hynek Procházka

Dacan krocan a krutá krůta!

02.04.2021 19:49:00 | Čottomatte

Ač býl zlí, tak krůty pláčí,
skončil totiž na pekáči.

02.04.2021 19:41:06 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí