Nechtěné dítě?

Nechtěné dítě?

NECHTĚNÉ DÍTĚ?


Šišky spadlé z jedle,
nevím, zda jsou jedlé.
Jarda z Hředle kdysi snědl,
měl k nim zelí, knedle.


Dost jsem z toho vedle,
v dané obci Hředle
roste, možná v souvislosti,
z kadibudky jedle.

Autor Koala, 04.04.2021
Přečteno 161x
Tipy 9
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka, Iva Husárková, Poetik, Psavec, Čottomatte, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle sedlo k mé chuti tvorby,
(jak chléb z masem ku svačině)
na dno mojí torby.

04.04.2021 13:08:10 | Čottomatte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí