Na Měsíci

Na Měsíci

Tak tohle vám musím říci.
První žena na Měsíci
(dnes už je to nepřípustné):
„Máme asi problém Hjůstne.“

Všichni v sále zkříží zraky:
„Dobrá, povídejte. Jaký?“
Obavy se šíří věží,
když tu: „Na tom nezáleží.“

Z řídícího pot již leje:
„Povídejte, co se děje,
chci to vědět, rozumíte?“
„Nic, to není důležité.“

„Řekněte to. Náznak stačí,“
zkoumá data v počítači.
A pak všichni muži zblednou.
„Nechte to bejt, je to jedno.“
Autor praetorian, 09.06.2021
Přečteno 207x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Jackyl, Frr, šerý, mkinka, Psavec, Kaj
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ženy prý jsou dokonalejší než chlapi.
Dokážou prý myslet i na několik věcí najednou.
Ale i chlapi dokážou myslet na dvě věci najednou.
Na ženská prsa :o)

10.06.2021 01:43:43 | Jackyl

moc děkuju ... to už sem nikdo nechodí?

09.06.2021 14:55:30 | praetorian

pěkná

09.06.2021 08:26:13 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí