Čas je sviňa

Čas je sviňa

Když probudil jsem se s klidem v duši,
byl jsem v pořádku a téměř zdráv.
Moje hloupá mysl však něco netuší,
v tu ránu přišla mi spousta zpráv.

Podíval jsem se na hodiny a viděl jsem peklo,
bylo tam něco :55, byl jsem v řiti.
Něco důležitého mi v tu chvíli uteklo,
můj klid v duši se k zemi řítí.

Vyběhl jsem ze své postele ke skříni,
nahodil jsem na sebe oblečení rychle.
Nepochopili by moji rychlost jiní,
oblečení bylo však brutálně načichlé.

Potom do pokoje přišla máma,
vypadala divně jak kdyby měla horečku.
to co mi řekla byla pro mě rána,
co děláš? Dyď je šest ty blbečku.
Autor Spooker, 20.06.2021
Přečteno 148x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) fakt pobavilo

21.06.2021 08:22:09 | Sonnador

To mám radost

21.06.2021 14:47:39 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí