Stále to není pryč

Stále to není pryč

Celý den strávit venku,
jak od Julese Verna.
Radši vezmu si Coly sklenku,
dobrá je ta voda černá.

Sedím jenom za počítačem,
v trenkách propocených.
Jsem holt duší i tělem hráčem,
jsem jeden s vírou opuštěných.

S přáteli takhle strávíme celé léto,
jenom rodičům to vadí.
V září mám zase prdel jako řešeto,
někteří to však rádi.

Proč teď vůbec řečím září?
Vždyť to je za takovou dobu.
Ti učitelé jsou novodobí otrokáři,
plánujeme na ně hromadnou žalobu.

Autor Spooker, 02.07.2021
Přečteno 182x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkus dát reálnému světu šanci, máš na to celý léto:) hlavně si to užij...

03.07.2021 10:26:49 | Sonnador

můžu zkusit

03.07.2021 11:24:56 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí