Dlažební kostka

Dlažební kostka

DLAŽEBNÍ KOSTKA 

 
Omšelá dlažební krychle 
sviští si prostorem rychle. 
 
Míří do davu, 
trefí snad hlavu... 
 
Dostane trvalou, ježka? 
Je cílem háro či pleška? 
 
Budou tam asi 
od krve vlasy... 
 
Temeno, týl nebo čelo 
prasknout by pod kostkou mělo. 
 
Mží jenom trochu 
na lid a sochu... 
Autor Koala, 10.07.2021
Přečteno 107x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí