Pomáda

Pomáda

POMÁDA

 
Měl velkou kliku. 
Ve frajera nomáda 
změnila v mžiku 
na palici pomáda. 
 
I malá porce 
toho gelu na vlasy 
přetvoří v borce 
kretény i mamlasy. 
 
Byl ve svém stáří 
letní láskou oblažen. 
Znal, jak se páří, 
užíval si dobra žen. 
 
S hřebenem v kapse 
v trávě, v písku, na listí... 
Sledoval, jak se 
chlapci trápí závistí. 
 
Využil zcela!
Měl holt dlouhý stav nouze...
Soud, mříž a cela. 
Třináct bylo jim pouze. 
 
Co už ví jistě: 
Rozumný chlap nelení 
číst v rodném listě. 
Jasná jsou tam sdělení.
Autor Koala, 22.07.2021
Přečteno 164x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, JSJ, gallatea, jenommarie, mkinka, Iva Husárková, rybka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Důvěřuj, ale prověřuj.

12.09.2023 18:22:20 | Psavec

Taky díky za OBŘÍÍÍ návštěvu... :)

12.09.2023 20:18:33 | Koala

:-D

01.10.2021 17:08:50 | gallatea

Dík za nákuk.

01.10.2021 20:11:00 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí