Letní kino

Letní kino

Když přišli jsme tam,
stáli dva chlápci u boudy.
Věnovali se pouze svým cigaretám,
nedělám však urychlené soudy.

Chtěli jsme se na film podívat,
pěkně pod otevřeným nebem.
Začli se nám však oba vysmívat,
řekli nám s hnusným šklebem.

"Dnešní promitání se ruší."
Prý, že bude chcát.
Srdce mi z té informace buší,
nemůžu říct, že bych byl rád.

Já proklínal je a nenáviděl,
jak já jsem se těšil.
Za svůj názor jsem se nestyděl,
slovně jsem silně hřešil.

Vždyť nebude lejt,
na nebi ani mráček.
Z toho chce se mi blejt,
ten člověk byl očividně nováček.

Tak šli jsme zase domů,
bez filmu a bez zážitku.
Za chvíli slyšel jsem zvuk hromů,
už asi nemám žádnou námitku.

Autor Spooker, 07.08.2021
Přečteno 166x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí