Drogová beseda

Drogová beseda

Anotace: Většinou jen tak kecám ale občas najdeš i myšlenku...

S pouhopouhým sáčkem nikotinu se vznáším nad postelí z těla a zároveň v něm.
Něco jak po čáře ketaminu.

Zpoza zdí doléhají zvuky bytů, komplexu bytových domů, hlavní silnice, slova se rozpouštějí na jazyku.

Nos bez stimulantu, soustředěný, klidný, srovnaný se vším ve svém egu.
Použil jsem pouze mantru,slovo...
Vystřízlivět mohu pouhým lusknutím prstu.

Na tom nejhorším tripu jsem prožíval dost dnů.
I bez nutnosti rozpouštět na jazyku kyselinu.

Zkusil jsem mnoho drog.
Mohu konstatovat: ty stavy jsou klenot.
Nikoho nenabádám!
Naopak, feťáctví je dnes jak nemoc.
I v klenotech se můžeš utopit.

Když už budeš cokoli dělat, zkus čas od času také meditovat.
Né, to už je moc, zase se beru moc vážně.
Mějte se rádi, mějte se fajn
Autor J.P.Jacques, 14.08.2021
Přečteno 148x
Tipy 9
Poslední tipující: Rejha, Iva Husárková, mkinka, paradoxy, Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí