Streľba, keď fúka

Streľba, keď fúka

Žena podozrenie má, že ju muž podvádza,
Každý jeho krok a správa ho iba prezrádza.
Ked už domnienky sa skončili a sú aj dôkazy,
Ako generál si žena vyšle ku vojakom rozkazy!

Najme si ostreľovača, hlavne lacno aby bolo,
Ešte gay, nech nezapodieva sa babou holou.
Plán jasný, hlavu milenke a vtáka odstreliť,
Mužovi samozrejme, takéto sú ženy povely.

Starý snajper, po kariére už je veľmi dávno,
Na odvahu do nosa ráno ešte fajne parno.
Oči ako riť buldoga, ktorý zjedol loptu malú,
Nevie ju dostať von, tlačenie už není haluz...

Do okienka v opustenej rozpadavej budove,
Sada profík, no aj tak vidí z neho veľké guľové...
Vidí v hľadáčiku šmuhy asi prsia istej dámy,
Krásne, že aj teplošom sa krútia z toho hlavy.

Cieľ je na jeden náboj, prejde žene lícom,
Trafí mužov poklad, ktorý ver má ako výsosť!
Namieri presnejšie starý feťák, teda vojak,
Ktorého sa právom ešte dneska všetci boja.

Strieľa krivo ako chrbtica priemerného študenta,
Milenci si užívajú až do tohoto momenta.
Krík veľký nevedia čo sa deje, suseda plače,
V byte na zemi, ako keby svoje kozy paše.

Suseda vraví, že luster padol v okamihu nadol,
No v tom jej už nová guľka preletela hlavou...
Nadáva snajper, boji sa prezradenia miesta,
Dobrá bude po robote obedňajšia siesta.

Ešte ale práca veľká čaká jeho osobu dôchodcu,
Nezahanbi pušku čo dostal od svojho predchodcu...
Strieľa opäť, no oškrel iba stehno manžela,
Ten si jeho smrť nahlas nie slušne zaželal...

Čajka nevie čo spraviť od strachu sa skrýva,
Pod stôl, vyzerá ako korytnačka čo tam býva.
Feťák nemá náladu sa ďalej s nimi vyhravat,
Aj tak pod ritou mu začalo už celkom prihárať.

Vezme bazuku, ktorú ukradol si zo skladu,
Nabíja a sleduje či nejde dakam do spádu.
Namierené na okno ktoré má už zničiť sám
V poslednej sekunde si kýchne a zrazu "bam"!

Výbuch ako kráva, no okno je v stale poriadku,
Nevie či pozabíjal niektorého bytu posádku.
Pozrie kam to trafil, na dieru v bytovke s ohňom,
Trafil manželku, čo zaplatiť mu mala potom...

Bez peňazí už sa vezie v bielom aute s majákmi,
Las Vegas na kolesách, ako všetci mantáci.
Slepý snajper ide do basy, absťáky budú,
Nemá ani chvíľu na dôchodku trochu kľudu.

Nečakali ani benga ani auta stojace si okolo,
To čo prišlo, čo aj možno fetakovi pomohlo.
V útrobách vec čo dostane ho rýchlo von,
Rana ako kráva, debil dvere otvoril si granátom.

Horiaci vrak , už je mu asi lepšie bez stavov,
Ktoré by mal v base kde by dozaista zostarol.
Milenecký vzťah sa skončil ako vajce v panvici,
Muž v nemocnici a čajka sedí s liekmi v blazinci.
Autor Mollusca, 17.09.2021
Přečteno 184x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí