Tři veteráni

Tři veteráni

 

 
Prostě tři muži,
život jim dluží.
Hračičky, keš vydělanou těžce
z klobouku, též z bezedného měšce..
 
Prostě tři borci
nezvládli porci
štěstí, darů a hojnosti Boží.
Občas důvod, co člověka složí.
 
Prostě tři páni
seděli v báni
když potkali rádce, dceru, fotra,
tak potkali hajzla, mrchu, lotra.
 
Prostě tři zjevy.
Nikdo z nás neví,
proč si místo armády a zbraní,
nenabrnkli nevěstky na hraní. 
 

Prostě tři chlapy
chtěli na Slapy
rozvalit se, taky chytat ryby.
Flašinet byl plán na jenom kdyby.

 

 

Autor Koala, 12.10.2021
Přečteno 137x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, paradoxy, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí