Radikální řešení

Radikální řešení

 
 
Uvažuje celkem mělce. 
Když ho naštval fotbal v telce, 
vrhnul jí z okna. 
Snadná to hokna. 
Stal se ten zkrat tehdy k ránu, 
padlo také okno v rámu. 
 
Auto žralo hodně nafty, 
až měl nervy, křeče, afty. 
Bez špetky kázně 
vyměnil rázně. 
Místo nafty benzín, sirka, 
plamen hořel hoďku cirka. 
 
Pomalinku, v klidu, v míru 
za barákem kopal díru. 
Bez kapky potu 
hodil tam botu. 
Asi pozdě honit bycha. 
Měla býti Máňa zticha?
 
Autor Koala, 15.10.2021
Přečteno 181x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, Fialový metal, Alice Ptáčková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekl bych, že tak popudlivý byl kvůli hašteřivé Máně. Od doby, co to s ní vyřešil, se zklidnil. I okno nechal zasklít..

16.10.2021 11:20:13 | Koala

:-))) Dobrý !
Ani slza ... pouhý STÍN !
S tou "Máňou" se mu nedivím .

15.10.2021 11:50:44 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí