Harry Potter - Mejdan na koleji

Harry Potter - Mejdan na koleji

Zmijozel je divná kolej,
pařba jede v komnatě.
Pálej z rostlin, kytky drolej, 
květy, listy, krom natě.
 
Je to vážně skvělá párty,
proudem pivo prý teče.
Hermiona v drinku má rty,
Ogg na hajzlu spí vkleče.
 
Brumbál, v rytmu rokenrolů,
trsá sólo se židlí.
Dobby leží bokem dolů,
neví ani, kde bydlí. 
 
Harry jizvu v tvaru blesku
na hlavě měl odmala.
Čelem hlídá stolní desku,
z chlastu jizva srovnala.
 
Hagrid z vlasů už má dredy,
flašku vymlask popátý. 
Střískán je i Weasley Fredy,
z hlavy, přes břich, po paty.
 
Takhle všichni seknou s nudou.
Že prej dělat chlastačky
místo famfrpálu budou.
Vždy se zlejou na sra...
 
Autor Koala, 17.10.2021
Přečteno 150x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Marten, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva mejdan.

12.09.2023 18:10:08 | Psavec

...parodie mě baví...hlavně že se slaví...;-)

17.10.2021 13:49:48 | Marten

Díky.

23.10.2021 12:29:28 | Koala

Kolej je kolej ...
A asi jen
:-))) faojneo ... či ... oeleone :-)))
Samosprávu si ... kdy volej ?
***
(Živé obrazy MÁM opět z Tvého psaní !)

17.10.2021 12:35:12 | Fialový metal

Dík za živé obrazy...

23.10.2021 12:29:13 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí