Proč má koně na balkoně

Proč má koně na balkoně

 
 
Včera na balkoně 
spatřil jsem tam koně. 
Vedle soused, krmič z chlíva, 
opět zlitý jako slíva. 
 
Byl oděný spoře, 
na balkoně oře. 
Ptal jsem se, proč v dva plus ká ká 
hnědý kůň se jen tak fláká. 
 
Že prý nemá tucha, 
paměť jeho hlucha. 
Nějak se mu hnědák prostě 
zjevil v jeho bytě v Mostě. 
 
Proč ne radši pudla? 
Tvář mu v mžiku zrudla! 
"Na co pudla?, hnedka do mě. 
"Stačí, že mám koně v domě!" 
Autor Koala, 18.10.2021
Přečteno 138x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Lighter, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí