Zvyky

Zvyky

 

 
Máme všichni svoje zvyky: 
k pivu fernet, k řízku čaj, 
v dešti vzorek, v suchu sliky, 
ve dne chrápej, v noci hraj. 
 
Po obědě sacher z Vídně, 
před snídaní do fitka, 
milování šestkrát týdně, 
večer dvě tři mochýtka. 
 
Z týdne půlrok stal se časem, 
fitkem mým je otoman, 
místo mrkve cpu se masem. 
"Hlavně klídek " - motto mám. 
 
Moje zvyky roha vzaly, 
zvyky téměř tradiční. 
Možná jsou tu jiné, zdali. 
Nad vše moje rady ční.    
Autor Koala, 27.10.2021
Přečteno 139x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, cestadolesa, Donne, Marten, Psavec, Lighter, praetorian, umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně klídek klídeček :))

28.10.2021 11:45:22 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí