Pivo

Pivo

Anotace: Bylo mi líto, jak jsem v předchozí básni pivo zhanila, proto jsem se rozhodla to napravit. Pivo mám ráda.

Lahodný žlutý mok,
ten zvětšuje můj bok,
ten usvědčil mě, že jsem cvok,
ten způsobil mi do plavek vlézt blok

Výborné chmelové smoothie,
to chladí, když slunce svítí,
to radí, když srdce neví,
to návod, jak žít ti poví.

Ta úžasná bílá pěna,
ta lepší je, než každá žena,
ta vynahradí, všechno co nemáš,
ta podpoří, ve všem co děláš.

Orosená láhev,
co skrývá výjimečný nálev,
několika odstínů barev,
ovšem ženy rády, hodí po tobě pánev.

Ženy, ty rády se mstí,
a to bez jakékoliv cti,
jakmile pivo z tebe ucítí,
chtějí tvé pijáctví zničiti.

Proto nenech se a zdrhni,
se všemi pivíčky trhni
uteč a hlavně bez ní,
jinak ti tvůj život zprzní.
Autor Kačí, 06.11.2021
Přečteno 177x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí