Rybář

Rybář

Říkám Franto, že jsem chtěl bejt všech rybářů král,
jistě uznáš, že je blbost chytat bez žížal,
někdo chytrej poradil mi, že se vezme drát,
zapíchneš ho, pustíš proud a nestačíš je brát.

Tam jak je ta hlušina, jsem vybral si svůj post,
s nabíjecí stanicí, co výkonu má dost,
pustil jsem jí na půl plynu, žížaly však nic,
holky líný, no jak chcete, tak já přidám víc.

Knoflík jsem dal na maximum, čekal ňákej děj,
vidim ti až do žaludku, nic mi neříkej,
dnes už to vim taky, chytrej, blbej nápad, viď,
vylezli tři havíři a zkopali mi řiť.
Autor praetorian, 19.11.2021
Přečteno 144x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Fractura cordis aperta, jenommarie, Iva Husárková, Friday, Psavec, Protos1182, šerý, Dreamy, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D:D Palec nahoru..toto mě doSTalo..

20.11.2021 10:34:21 | jenommarie

Měl štěstí, že havíři nešli po drátech..:-))

19.11.2021 08:24:36 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí