Anděl

Anděl

Byl dobrodruh. A cestovatel.
Na toulkách poznal hodně přátel,
jednou ho však, tak už to chodí,
zajali lidé domorodí.

Když zdálo se, že je to vážný,
náhle se zjevil anděl strážný,
a ten mu řek, jak čelit davu:
„Hned šamanovi rozbij hlavu!“

Neplýtval tedy geroj slovy,
vzal kámen a pak šamanovi,
tak jako David tenkrát v poli,
rozstříknul hlavu po okolí.

Anděl dál vedle něho stojí:
„Myslím, že teď seš kámo v loji,
aby ti oči nevypadly,
já anděl jsem. Ale ten padlý.“
Autor praetorian, 01.12.2021
Přečteno 190x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Lexi, Psavec, šerý, Fractura cordis aperta, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na zem spadlý...:-)

01.12.2021 12:03:51 | Lighter

Padlý anděl je aspoň ten barevný a teplý .)

01.12.2021 09:25:18 | Constantine

A, kurva ;-)

01.12.2021 08:05:09 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí