*-*Kamarádka

*-*Kamarádka

Anotace: ~~~~(:o)~~~~

 

-----------------------~~
Kamarádka listonoška
ta v horách poštu roznáší
nevadí ji sníh a zima?
Asi to dost vynáší.
V zimě stoupne na prkýnka
jako lyžník vypadá,
dávej pozor,pošťák volá
ten potok nezamrzá.

Sportovně je založená
má z lyžování „doktorát“,
grogem vnitřně zahřívaná
tak co se mohlo stát?
Pod tím kopcem v potoku
a s dopisy ve vaku
snad vodníka si volala
prý mu poštu nutila.
Kamarádka listonoška
teď často s poštou blázní
za měsíc mi od ní přišla
pohlednice z lázní.
~~~~~~~~
Lázeňský dům „NEALKO“
a já jsem z toho
naměkko…
~~~

-----------------------

Autor Květka Š., 01.12.2021
Přečteno 126x
Tipy 12
Poslední tipující: zdenka, Jeněcovevzduchukrásného, Vivien, Psavec, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

01.12.2021 18:32:59 | Vivien

Jé.

01.12.2021 17:47:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí