Arab

Arab

Anotace: Trošku odlehčená.

Znal jsem jednoho kluka, byl napůl Arab.


Vyprávěl historku o tom, jak na Sahaře sežral dvě kila velbloudích hoven.


Bral opiáty.
"Na drogách je všechno možné" prohodil můj vnitřní monolog
a uvěřil jsem mu.


Trávili jsme spolu nějaký čas v blázinci
v té pohádce, továrně na naděje ...


Už si ani nerozumím se smažkama.
Změnili mě drogy a ...
Změnila mě léčba.


Jsme děti přehozené, překopané zanechané k adopci před dveřmi
chladného zmateného světa.


Alibismus se nevyplácí.

Autor Alexandr Rakita, 03.12.2021
Přečteno 145x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odlehčená? Je to těžký!

04.12.2021 01:13:14 | šerý

:-) ale je tam humor

05.12.2021 23:41:39 | Alexandr Rakita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí