Kalorie

Kalorie

Moudra si životem svým žijí.
Chtěl jsem spálit pár kalorií,
pak jsem se dočet na Novinkách,
z čeho se mi teď dobře spinká.

Bylo to jako čerstvej vánek.
Pět minut smíchu, říká článek,
prý spálí stejně (možná více),
jako když běháš minut třicet.

Tak tady sedím, vprostřed parku,
u ženy, která houpá kárku,
a do zarudlých obličejů
všech co tu běhaj, se teď směju.
Autor praetorian, 08.12.2021
Přečteno 128x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, Fractura cordis aperta, mkinka, Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí