*-*Když býval malý kluk

*-*Když býval malý kluk

Anotace: ~~~~:-):-):-)~~~

 

~----------------------~

Když ten můj byl malý kluk

že padal?

To mu bylo fuk,

odřené lokty a rozbitá kolena

ještě že hlava

zůstala chráněna.

Na kole ani přilba nechyběla

při pádu hlavu ochránila,

na klouzačce zas zimní beranice

proč jste se pak kluci

dali do pranice?

Facky kolem vás ty párkrát

jenom lítaly

proč jste je hoši

na svoje tváře chytali?

 

A včera,to jste paní viděla?

Být to ten můj

to bych se určitě styděla.

Ti starší pánové

opravdu,jako puberťáci

hádali se o tu blond krasavici.

Viděla jste…ona se na oba usmívala

halenku u krčku si rozpínala

a ti dva kohouti?

Málem pár facek si dali

potom si řekli,

kašleme na ni a ruku si podali.

Spolu pak seděli v hospodě „Na růžku“

a kromě černýho s pěnou

u porce tvarůžků.

Jenom si občas vzpomněli

na tu blond krasavici

a že mohl bejt velkej poprask

na té naší ulici.

------------------------------

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 13.12.2021
Přečteno 123x
Tipy 14
Poslední tipující: J's .., Fialový metal, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka, Marten, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdu nezameteš ani za sto let.

14.12.2021 12:57:46 | Fialový metal

Dospělost mužů, jak "sepraná" košile.

13.12.2021 21:48:06 | šerý

no toto:) dobrý...

13.12.2021 15:50:15 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí